Warning: A non-numeric value encountered in /customers/6/2/9/sanimaid.dk/httpd.www/wp-content/themes/Divi/functions.php on line 5837

Historien

Det hele startede med en idé. Eller måske rettere mere et ønske om at skabe en mere hygiejnisk toiletbørste en dem vi kender fra vores dagligdag. Stig Brammer Knudsen er idemanden bag opfindelsen, men det var i samspillet med designhuset Designit og VE2 at idéen blev udviklet til det produkt vi kender i dag som sanimaid®.

Første spæde tegninger

Hjemmelavede idéer

Forsøg med overfladestrukurer

Gulvholder mulighed

Vægholder mulighed

Vægholder prototype

Første prototype til test

Prototype til test

Prototype til test

Prototype til test

Stig med den endelige sanimaid®

Designere

Sanimiad® er designet af danske designere og med udgangspunkt i det nordiske design univers. Funktionelt design na?r det er bedst og hvor der er kælet for detaljerne med omtanke. Ba?de formgivningen og materialerne er nøje udvalgt til at kunne opfylde de krav og ønsker brugeren forventer. Sanimaid® ser enkel ud og det er vi stolte over. Det er præcis det der kendetegner et godt produkt, hvor funktioner og design er fusioneret til et perfekt Funktionelt Design, som brugeren vil værdsætte.

A global strategic design firm with 300 devoted thinkers and do’ers turning human desire into business reality.

VE2’s greatest ambition is to create consistency. Our design has a clear functional eligibility and included aesthetic as a natural part of the customer universe.